• Home
  • Producten
  • Over Palingshop
  • Duurzaamheid
  • Sale
  • Recepten
  • Referenties
  • Vragen?
  • Contact
  • Account
  • Inloggen
  • Zakelijk
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis!
  • Mijn Winkelwagen (0)
  • Mijn Winkelwagen (0)
  • Home
  • Producten
  • Over Palingshop
  • Duurzaamheid
  • Sale
  • Recepten
  • Referenties
  • Vragen?
  • Contact

Al meer dan 75.000 pakketten bezorgd!

  • De Rolls Royce onder de Palingfilets

    Gratis bezorging v.a. 70,-

  • Eenvoudig online Paling kopen!

    Gratis bezorging v.a. 70,-

  • Probeer de Gerookte Beekridder!

    Gratis bezorging v.a. 70,-

  • Onze Paling wordt Internationaal geroemd!

    Gratis bezorging v.a. € 70,-

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Vragen?

Ceviche van Snoekbaarsfilet

In deze video hieronder leert chef Rick Sassen hoe je snoekbaars ceviche maakt van de wilde snoekbaars van Dilvis die in het Alkmaardermeer wordt gevangen. Verras familie en vrienden door sterrengerechten zelf te maken. Hier zijn de stappen van het recept voor het bereiden van snoekbaars ceviche.

Bereiding

Verwijder de huid van de snoekbaars (of bestel gewoon snoekbaarsfilet zonder huid) en snijd de rug filet los van de buikfilet zoals op de video. Snijd de filet nu in plakjes van circa 0,5 cm.

  • - Verwarm de zonnebloemolie tot 80 graden en voeg de vadouvan kruiden toe.
  • - Laat 2 uur trekken op kamertemperatuur.
  • - Zeef de olie zodat alle specerijen uit de olie zijn verwijderd.
  • - Mix de kokosmelk met de sojasaus, vissaus, sushi azijn en limoensap en limoenschil. Voeg eventueel naar smaak wat zout toe.
  • - Meng de olie en de kokos saus voorzichtig dat er een geschifte saus ontstaat met gele olie stipjes door de saus.
  • - Snijd de bos ui en rode peper in dunne ringen.
  • - Snijd de maïs los van de kolf en smeer er een dun laagje soja saus over.
  • - Pluk de blaadjes koriander los van de stelen.
  • - Hak de wasabi nootjes grof. Serveer het gerecht zoals op de video word gedemonstreerd.

Aan het eind van deze kookvideo heb je een Michelin waardig gerecht van ceviche van snoekbaars. Smaakvol NH biedt je eenvoudige recepten van topchefs aan. Chef-kok Rick Sassen is een veelbelovende jonge chef die jou de fijne kneepjes van het koken leert. Hij laat zien hoe je met streekproducten uit Noord-Holland de lekkerste gerechten thuis kunt bereiden. Deze video is gemaakt in samenwerking met Dilvis.


<< Ga terug

Onze producten

Gerookte vis

  • Gerookte paling
  • Gerookte Palingfilets
  • Gerookte Beekridder
  • Gerookte Makreel
  • Gerookte Zalm
  • Gerookte Forel

Verse vis

  • Bakpaling / Stoofaal
  • Verse Snoekbaars
  • Verse Beekridder
  • Verse Kabeljauw
  • Verse Zalm
  • Verse Sliptong
  • Verse Tonijn
  • Verse Zeebaars
  • Verse Roodbaars
  • Verse Dorade
  • Verse Schol
  • Verse Poon
  • Verse Zeewolf
  • Sashimi
  • Verse Zeetong
  • Verse Zeeduivel

Vis om te roken

  • Paling om te roken
  • Makreel om te roken
  • Ierse Aal
  • IJsselmeer Aal
  • Verse Zalm
  • Rode Poon
  • Verse Forel

Schaal & Schelpdieren

  • Hollandse Garnalen
  • Gamba
  • Oesters
  • Coquilles
  • Mosselen
  • Rivierkreeft

Overige

  • Soepen
  • Vissnacks
  • Diverse vissoorten
  • Visconserven
  • Rookovens
  • Boeken
  • Pakketten
  • Wijnen
  • Speciaalbier
  • Diepvries producten
  • Zeewier
  • Haring
  • Vissnacks
  • Sauzen
  • Vissalades

Facebook

Referenties

"De Ierse aal is echt fantastisch! Ik heb nooit eerder zo lekker paling gegeten"
Meer referenties

Veilig betalen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dilvis

Dilvis is een visbedrijf in Akersloot met een ambachtelijke rokerij. Het familiebedrijf, dat is opgericht in 1884, is in 2011 met Palingshop.nl gestart, waardoor duizenden mensen nu eenvoudig online paling (en andere kwaliteitsvis) kunnen kopen. Ga naar de website van Dilvis.

Links

  • FAQ
  • Blog
  • Bestelling en verzending
  • Levende paling kopen
  • Algemene voorwaarden
  • Relatiegeschenken
  • Partners
  • Cookiebeleid

Contact Info

  • Palingshop.nl is onderdeel van Dilvis.
  • Kerklaan 40
  • 1921 BL Akersloot
  • IBAN: NL90 RABO 0129381012
  • KVK: 37052882
  • Email: info@palingshop.nl

© 2025. Palingshop.nl | Palingshop.nl is powered by

  • facebook
  • twitter
  • email

Beste bezoeker,

Wegens de enorme stijging van het aantal bestellingen door de lockdown en de beperkte capaciteit bij de postorderbedrijven kan Palingshop.nl helaas geen nieuwe bestellingen voor verzending meer aannemen voor de Kerst.

Onze viswinkel is de hele week geopend van 07.00 tot 16.00 uur. U kunt langskomen aan de Kerklaan 40 te Akersloot om vis af te halen.

Fijne Feestdagen gewenst namens het hele Team van Palingshop.nl