• Home
  • Producten
  • Over Palingshop
  • Duurzaamheid
  • Sale
  • Recepten
  • Referenties
  • Vragen?
  • Contact
  • Account
  • Inloggen
  • Zakelijk
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Mijn Winkelwagen (0)
  • Mijn Winkelwagen (0)
  • Home
  • Producten
  • Over Palingshop
  • Duurzaamheid
  • Sale
  • Recepten
  • Referenties
  • Vragen?
  • Contact

Al meer dan 75.000 pakketten bezorgd!

  • De Rolls Royce onder de Palingfilets

    Gratis bezorging v.a. 95,-

  • Eenvoudig online Paling kopen!

    Gratis bezorging v.a. 95,-

  • Probeer de Gerookte Beekridder!

    Gratis bezorging v.a. 95,-

  • Onze Paling wordt Internationaal geroemd!

    Gratis bezorging v.a. € 95,-

Vragen?

Drie eenvoudige visgerechten voor tijdens Kerst!

Soms willen we met Kerst een keer niet uren in de keuken staan. Daarom heeft Palingshop.nl een paar eenvoudige (maar ook lekkere) Kerstgerechten met vis op een rijtje gezet, namelijk: Zalm Wellington, krokante Zeebaars met citroenrisotto en verfijnde Coquilles met bloemkoolcrème. Perfect voor een snel en stijlvol Kerstdiner!

Zalm Wellington met dille-roomsaus

Een luxe variant op de klassieke Beef Wellington. De zalmfilet wordt omhuld met spinazie, kruidenroomkaas en bladerdeeg, waarna hij goudbruin wordt gebakken. Serveer met een romige dille-roomsaus en gestoomde groenten. Het resultaat: boterzachte zalm met een knapperige korst.

Ingredienten: Verse zalmfilet, bladerdeeg, spinazie, kruidenroomkaas, ei.

Bereiding: Spinazie kort roerbakken en mengen met kruidenroomkaas. Zalm insmeren, in bladerdeeg wikkelen en bestrijken met ei. 25–30 min bakken op 200°C tot goudbruin.

Wilde Zeebaars op de huid met citroenrisotto

Zeebaars is ideaal voor een feestelijk diner. Bak de zeebaarsfilet krokant op de huid en combineer met een romige citroenrisotto. De frisse citrussmaak balanceert mooi met de zachte structuur van de vis. Garneren met verse peterselie en citroenzeste maakt het gerecht helemaal af.

Ingredienten: Wilde zeebaarsfilets, arboriorijst, bouillon, citroen, sjalot, boter.

Bereiding: Risotto maken door rijst langzaam in bouillon te garen, afwerken met citroenrasp en boter. Zeebaars op de huid krokant bakken en op de risotto serveren.

Coquilles met bloemkoolcrème en krokant spek 

Voor een elegant voorgerecht zijn gebakken coquilles een klassieke keuze. Serveer ze op een fluweelzachte bloemkoolcrème en voeg een stukje krokant spek of pancetta toe voor extra diepgang. Een drupje citroenolie geeft een feestelijke finishing touch.

Ingredienten: Verse Coquilles, bloemkool, room, boter, spek of pancetta.

Bereiding: Bloemkool koken en pureren met room en boter. Spek krokant bakken. Coquilles kort aan beide kanten goudbruin bakken. Serveren op de crème met spek erbovenop.

Met deze eenvoudige docht heerlijke gerechten heeft u binnen handomdraai een heerlijke Kerstdiner op tafel! Eet smakelijk en fijne feestdagen! 


<< Ga terug

Onze producten

Gerookte vis

  • Gerookte paling
  • Gerookte Palingfilets
  • Gerookte Beekridder
  • Gerookte Makreel
  • Gerookte Zalm
  • Gerookte Forel

Verse vis

  • Bakpaling / Stoofaal
  • Verse Snoekbaars
  • Verse Beekridder
  • Verse Kabeljauw
  • Verse Zalm
  • Verse Sliptong
  • Verse Tonijn
  • Verse Zeebaars
  • Verse Roodbaars
  • Verse Dorade
  • Verse Schol
  • Verse Poon
  • Verse Zeewolf
  • Sashimi
  • Verse Zeetong
  • Verse Zeeduivel

Vis om te roken

  • Paling om te roken
  • Makreel om te roken
  • Ierse Aal
  • IJsselmeer Aal
  • Verse Zalm
  • Rode Poon
  • Verse Forel

Schaal & Schelpdieren

  • Hollandse Garnalen
  • Gamba
  • Oesters
  • Coquilles
  • Mosselen
  • Rivierkreeft

Overige

  • Soepen
  • Vissnacks
  • Diverse vissoorten
  • Visconserven
  • Rookovens
  • Boeken
  • Pakketten
  • Wijnen
  • Speciaalbier
  • Diepvries producten
  • Zeewier
  • Haring
  • Vissnacks
  • Sauzen
  • Vissalades

Facebook

Referenties

"De Ierse aal is echt fantastisch! Ik heb nooit eerder zo lekker paling gegeten"
Meer referenties

Veilig betalen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dilvis

Dilvis is een visbedrijf in Akersloot met een ambachtelijke rokerij. Het familiebedrijf, dat is opgericht in 1884, is in 2011 met Palingshop.nl gestart, waardoor duizenden mensen nu eenvoudig online paling (en andere kwaliteitsvis) kunnen kopen. Ga naar de website van Dilvis.

Links

  • FAQ
  • Blog
  • Bestelling en verzending
  • Levende paling kopen
  • Algemene voorwaarden
  • Relatiegeschenken
  • Partners
  • Cookiebeleid

Contact Info

  • Palingshop.nl is onderdeel van Dilvis.
  • Kerklaan 40
  • 1921 BL Akersloot
  • IBAN: NL90 RABO 0129381012
  • KVK: 37052882
  • Email: [email protected]

© 2025. Palingshop.nl | Palingshop.nl is powered by

  • facebook
  • twitter
  • email

Beste bezoeker,

Wegens de enorme stijging van het aantal bestellingen door de lockdown en de beperkte capaciteit bij de postorderbedrijven kan Palingshop.nl helaas geen nieuwe bestellingen voor verzending meer aannemen voor de Kerst.

Onze viswinkel is de hele week geopend van 07.00 tot 16.00 uur. U kunt langskomen aan de Kerklaan 40 te Akersloot om vis af te halen.

Fijne Feestdagen gewenst namens het hele Team van Palingshop.nl