• Home
  • Producten
  • Over Palingshop
  • Duurzaamheid
  • Sale
  • Recepten
  • Referenties
  • Vragen?
  • Contact
  • Account
  • Inloggen
  • Zakelijk
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis!
  • Mijn Winkelwagen (0)
  • Mijn Winkelwagen (0)
  • Home
  • Producten
  • Over Palingshop
  • Duurzaamheid
  • Sale
  • Recepten
  • Referenties
  • Vragen?
  • Contact

Al meer dan 75.000 pakketten bezorgd!

  • De Rolls Royce onder de Palingfilets

    Gratis bezorging v.a. 70,-

  • Eenvoudig online Paling kopen!

    Gratis bezorging v.a. 70,-

  • Probeer de Gerookte Beekridder!

    Gratis bezorging v.a. 70,-

  • Onze Paling wordt Internationaal geroemd!

    Gratis bezorging v.a. € 70,-

Vragen?

Pasta met warm gerookte zalm, cherrytomaten, babyspinazie en een romige avocado saus

Onze gerookte zalm komt uit Noorwegen en wordt warm gerookt op eikenhout. De zalm en avocado vullen elkaar goed aan in dit gerecht. De tomaatjes worden in de oven geroosterd waardoor ze lekker zoet worden. Als laatste voegt de citroen er wat frisheid aan toe. Bereidingstijd: 30 minuten. 

Ingredienten voor 4 personen

  • 500 gram Warm Gerookte Zalmmoot
  • 400 gram Capellini (pasta)
  • 500 gram cherrytomaten
  • 250 gram babyspinazie
  • 2 stuks avocado
  • 80 gram pijnboompitten
  • 2 tenen knoflook
  • 1 citroen
  • 12 takjes bladpeterselie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels extra vierge olijfolie
  • Peper en zout
Ook heeft u een ovenschaal en staafmixer nodig.

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 

2. Snijd de knoflook fijn. Meng in een ovenschaal de cherrytomaten met de knoflook en olijfolie. Breng dit op smaak met peper en zout. Bak vervolgens de cherrytomaten in de oven voor 18 tot 20 minuten. 

3. Breng een pan met water aan de kook en kook de capellini voor 3 minuten. Giet af en laat de capellini in de pan uitstomen. 

4. Verhit in de tussentijd een koekenpan op hoog vuur en rooster de pijnboompitten. Doe dit tot ze beginnen te kleuren. Er hoeft geen olie bij. Haal de pijnboompitten uit de pan en leg ze apart. Pers een halve citroen en snijd de rest in parten voor garnering. Haal de pit uit de avocado en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd ook de bladpeterselie grof. 

5. Met de staafmixer, mix de avocado, de bladpeterselie, het citroensap, de extra vierge olijfolie en 100 ml water tot een gladde saus. Voeg 1 theelepel zout en wat peper toe om het op smaak te brengen. 

6. Meng vervolgens de avocadosaus en de helft van de babyspinazie door de capellini. Verdeel ook de warm gerookte zalm in kleine stukken. Dit kan het beste met twee vorken worden gedaan. 

7. Serveer de borden met de capellini en de babyspinazie. Garneer de capellini met de warm gerookte zalm, de cherrytomaten, pijnboompitten en de citroenparten. Eet Smakelijk!

warm gerookte zalm

 


<< Ga terug

Onze producten

Gerookte vis

  • Gerookte paling
  • Gerookte Palingfilets
  • Gerookte Beekridder
  • Gerookte Makreel
  • Gerookte Zalm
  • Gerookte Forel

Verse vis

  • Bakpaling / Stoofaal
  • Verse Snoekbaars
  • Verse Beekridder
  • Verse Kabeljauw
  • Verse Zalm
  • Verse Sliptong
  • Verse Tonijn
  • Verse Zeebaars
  • Verse Roodbaars
  • Verse Dorade
  • Verse Schol
  • Verse Poon
  • Verse Zeewolf
  • Sashimi
  • Verse Zeetong
  • Verse Zeeduivel

Vis om te roken

  • Paling om te roken
  • Makreel om te roken
  • Ierse Aal
  • IJsselmeer Aal
  • Verse Zalm
  • Rode Poon
  • Verse Forel

Schaal & Schelpdieren

  • Hollandse Garnalen
  • Gamba
  • Oesters
  • Coquilles
  • Mosselen
  • Rivierkreeft

Overige

  • Soepen
  • Vissnacks
  • Diverse vissoorten
  • Visconserven
  • Rookovens
  • Boeken
  • Pakketten
  • Wijnen
  • Speciaalbier
  • Diepvries producten
  • Zeewier
  • Haring
  • Vissnacks
  • Sauzen
  • Vissalades

Facebook

Referenties

"De Ierse aal is echt fantastisch! Ik heb nooit eerder zo lekker paling gegeten"
Meer referenties

Veilig betalen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dilvis

Dilvis is een visbedrijf in Akersloot met een ambachtelijke rokerij. Het familiebedrijf, dat is opgericht in 1884, is in 2011 met Palingshop.nl gestart, waardoor duizenden mensen nu eenvoudig online paling (en andere kwaliteitsvis) kunnen kopen. Ga naar de website van Dilvis.

Links

  • FAQ
  • Blog
  • Bestelling en verzending
  • Levende paling kopen
  • Algemene voorwaarden
  • Relatiegeschenken
  • Partners
  • Cookiebeleid

Contact Info

  • Palingshop.nl is onderdeel van Dilvis.
  • Kerklaan 40
  • 1921 BL Akersloot
  • IBAN: NL90 RABO 0129381012
  • KVK: 37052882
  • Email: [email protected]

© 2025. Palingshop.nl | Palingshop.nl is powered by

  • facebook
  • twitter
  • email

Beste bezoeker,

Wegens de enorme stijging van het aantal bestellingen door de lockdown en de beperkte capaciteit bij de postorderbedrijven kan Palingshop.nl helaas geen nieuwe bestellingen voor verzending meer aannemen voor de Kerst.

Onze viswinkel is de hele week geopend van 07.00 tot 16.00 uur. U kunt langskomen aan de Kerklaan 40 te Akersloot om vis af te halen.

Fijne Feestdagen gewenst namens het hele Team van Palingshop.nl